Kjøp Kvikk Lunsj eller flerpakning og vinn.


Konkurransevilkår

Arrangør av konkurransen

Mondelez Norge AS («Mondelez»)

Johan Throne Holsts Plass 1,

P.O. Box 6658 Rodeløkka,

NO-0502, Oslo


Aksept av vilkår og betingelser

Ved å delta i konkurransen aksepterer deltakeren konkurransereglene.

Premie

Premien er et skikurs for deg og en venn arrangert av Skiforeningen. Skikurset er i klassisk langrenn og nivået er nybegynner. Du kan lese mere om kurset her: https://www.skiforeningen.no/kursogarrangement/langrennskurs/aktuelt/nivaabeskrivelse/.

Kursene vil bli holdt i Oslo, Trondheim, Tromsø og Hovden. I tillegg til skikurs får vinneren også Skiforeningen anorakk, lue, sekk og Kvikk Lunsj. Vinneren dekker reise og evt opphold selv. Vinner er selv ansvarlig for å stille med skiutstyr.


Premien pr vinner har en verdi av kr 2.500


Vinnerne trekkes av en representant fra Mondelez. Etter trekningen avtaler Mondelez og vinneren tid og dato for når premien (skikurset) skal avholdes. Premien må benyttes på avtalt dato. Vinnerne trekkes etter endt kampanjeperiode.


Premien må aksepteres slik som den er, og kan ikke byttes inn mot kontanter. Dersom vinneren ikke har mulighet til å reise eller av annen grunn ikke får brukt kursplassen sin, kan denne doneres bort etter avtale med Mondelez. Mondelez er ikke ansvarlige for eventuelle skader som måtte oppstå under reisen eller kurset og vinneren og deres følgepersoner må selv tegne reiseforsikring. Mat og lommepenger i forbindelse med reisen dekkes ikke.


Vinner svarer for eventuell gevinstskatt.


Kampanjeperiode

01.01.2020-19.04.2020

Hvordan delta

  1. Kjøp Freia Kvikk Lunsj innenfor kampanjeperioden.
  2. Ta vare på kvitteringen
  3. Gå inn på kvikklunsj.no og last opp kvitteringen for kjøp (bilde av kvittering) og registrer din deltakelse i konkurransen

Du kan delta så mange ganger du ønsker, men du må da foreta et nytt kjøp av Freia Kvikk Lunsj og ha ny kvittering tilgjengelig.


Hvem kan delta

Konkurransen er åpen for alle som er over 18 år og bosatt i Norge. Ansatte i Mondelez og øvrige som jobber med administrasjon av denne konkurransen kan ikke vinne og motta noen form for premiering.

Diskvalifisering

Mondelez og andre partnere forbeholder seg retten til å diskvalifisere deltakere som bruker andre personers bilde uten samtykke. Deltakere som bryter med konkurransereglene, deltar med upassende bilder eller forsøker å sabotere konkurransen, vil også bli utestengt. Upassende eller støtende bilder fjernes.

Forbehold

Mondelez og andre partnere i denne konkurransen tar ikke ansvar for eventuelle trykkfeil eller andre utilsiktete misforståelser. Mondelez og andre partnere kan ikke holdes ansvarlig for materialet som sendes inn av deltakerne i konkurransen.

Hvis, av en eller annen grunn, kampanjen ikke kan bli gjennomført som planlagt av grunner som er utenfor Mondelez sin kontroll, vil Mondelez reservere seg retten til å, når som helst og uten forvarsel, avbryte, avslutte, endre eller utsette hele eller deler av kampanjen.

I den utstrekning loven tillater, vil arrangørene ikke være ansvarlige for kampanjen eller premien, og tar ikke særlig ansvar for deltakelse som er ugyldig på grunn av tekniske problemer utenfor arrangørens kontroll eller problemer angående tilgang til nettsiden.

Alle internettkostnader og andre kostnader som kan oppstå forbundet med deltakelse i kampanjen, er utelukkende deltakerens ansvar.


Personopplysninger

Ved deltagelse i konkurransen kommer deltakeren til å måtte gi fra seg visse personopplysninger, som navn og kontaktinformasjon. Mondelez vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser vedrørende konkurransen, blant annet for å kontakte deltakerne og dele ut premiene. Vinnerne vil kunne annonseres på Facebook-sidene til Freia og freia.no, presentert med fornavn og eventuelt by. Mottakelse av premie forutsetter at vinneren samtykker til dette. Etter endt kampanjeperiode slettes listen med kontaktinformasjon.

For å kunne fullføre premieutdelingen, kan personopplysningene overføres til en tredjepart. Mondelez er i slike tilfeller personopplysningsansvarlig og tredje part er prosessfullmektig. Ved å delta i konkurransen og akseptere disse vilkårene, samtykker du til at Mondelez behandler og gir videre dine personopplysninger til ovenfor beskrevne gjøremål.

Du har rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandlingen av personopplysninger. Tilbakekalles dette samtykket innen vinnerne en kåret, anses du ikke lengre å oppfylle kravene for å delta i konkurransen, og vi kommer ikke til å benytte dine personopplysninger videre. Du har rett til å gratis, en gang per kalenderår, etter skriftlig underskrevet søknad stilet til Mondelez, å få beskjed om hvilke personopplysninger Mondelez har om deg og hvordan disse behandles. Etter loven har du også rett til å be om korrigering av eventuelle uriktige personopplysninger Mondelez måtte ha.

For mer informasjon om behandling av personopplysninger, se her: Mondelez International Privacy notice

Kontakt

Har du spørsmål om vilkårene eller konkurransen generelt, kan du ta kontakt via Mondelez forbrukerkontakt, tlf. 21 53 08 57.

Tilbake til konkurransen

Kursene avholdes sesongen 2020/2021 og vinnerne får informasjon om datoene senere